Kiwanis Naarden bezorgt kinderen in 't Gooi schoolspullen dankzij succ

Schoolspullen voor kinderen in 't Gooi die het nodig hebben

Kiwanis Naarden bezorgt kinderen in 't Gooi schoolspullen dankzij succesvolle Wijnproeverij Bussum

Op 12 juli 2024 organiseerde Kiwanis Naarden de Wijnproeverij Bussum, waarbij bijna 500 enthousiaste deelnemers door het centrum van Bussum wandelden. Bij verschillende lokale ondernemers konden zij genieten van heerlijke wijnen en proeverijen. Het evenement had niet alleen een gezellige sfeer, maar diende ook een belangrijk doel: het inzamelen van geld voor kinderen in 't Gooi die in gezinnen wonen waar het financieel niet altijd mee zit.

De netto-opbrengst van dit evenement ging naar schoolspullen voor deze kinderen. Samen met onze partner, Versa Welzijn, hebben we op 4 september 2024 ongeveer 60 kinderen kunnen verrassen met een nieuwe schooltas, gevuld met nuttige schoolbenodigdheden. Deze tassen bevatten onder andere schriften, pennen, etuis en andere materialen die onmisbaar zijn voor een goede start van het nieuwe schooljaar.

We zijn bijzonder trots dat we met deze actie een bijdrage hebben kunnen leveren aan de toekomst van deze kinderen. Dankzij de steun van de deelnemers, ondernemers en vrijwilligers hebben we lokaal een groot verschil kunnen maken. Voor de kinderen en hun ouders betekent dit een zorg minder, en voor ons is het geweldig om te zien hoe we als gemeenschap elkaar kunnen helpen.

Kiwanis Naarden wil alle deelnemers, sponsoren en partners bedanken voor hun bijdrage aan dit succes. Samen blijven we ons inzetten voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen in onze regio!

Deel deze post